Norges mest solgte elsykler

Om elsykkel / Kjøte en billig elsykkel først…

Kjøpte en billig elsykkel først...

brukeromtale_0

Kjøpte en billig elsykkel først…

Etter å ha vært en ganske aktiv person i yngre dager har jeg nå kommet opp i slutten av 50 åra og med 90 kg i vekt. Har ikke mer en 5,2 km til jobb så jeg har mange ganger tenkt på å sykle for å se om det kan hjelpe på.

Har kviet meg for å sette meg på en sykkel, dette med tanke på alle som suser avgårde i kondomdress og har syn på oss andre som sinker. Har fulgt med på utviklingen av el-sykler det siste året, men har syntes prisen har vært høy. En dag dukket det opp en annonse fra en av Oslos større varehus. Heiv meg i bilen og kom hjem med en sykkel til kr. 6.990.

Etter 1 måneds sykling fant ut at dette ikke var så godt kjøp. På flat asfalt fungerte den greit. Kom du utenfor der var sykkelen stiv og stumpete og til bruk i marka nesten ubrukelig. Fant etter hvert siden til Oslo Elsykkel på nettet og leste om forskjellige modeller. Det flotte her var at jeg kunne prøve sykkelen før jeg bestemte meg. Lånte med meg en Wisper 905 SEL. Tok en runde i marka, der hvor jeg hadde syklet med den andre. Sykkelen fungerte veldig bra. Mye mindre risting og skaking. En skikkelig god opplevelse ble det. Kreftene på sykkelen var også upåklagelig.

Tok kontakt der hvor jeg kjøpte den første sykkelen og fikk levert den tilbake. Reiste rett til Oslo Elsykkel og kjøpte en Wisper 905 SEL. Sykkelen kostet meg en 10 – 11 tusen mer, men det er den verdt. Har ikke angret en dag på kjøpet. Sykler nesten hver dag til jobben og det er veldig artig og bare suse ifra disse i kondomdresser i oppoverbakke. Bruker bare en brøkdel av tiden til jobben kontra å kjøre med bil. Så til dere som tenker på el-sykkel, ikke gå for det billigste.

Sjansen er stor for å bli skuffet. For de som har mulighet til å ta kontakt med et sted hvor du kan prøve sykkelen før du bestemmer deg, gjør det. PS: servicen på Oslo Elsykkel er meget bra.

Hilsen El-sykkelfantast Jan fra Groruddalen

Nordens største forhandler av personlige elektriske kjøretøy og anses som en pioner i det grønne skiftet. E-Wheels gruppen består av E-Wheels Norge AS og E-Wheels Europe AB.

©2023 E-Wheels Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org nr.: 913 701 380