Norges mest solgte elsykler

Om elsykkel

Her kan du lese mye nyttig informasjon om elsykler

Ønsker din bedrift å omfavne bærekraftig transport og samtidig gi ansatte en aktiv og helsefremmende løsning? Ta kontakt med oss i dag for se på dine muligheter for leasing av elsykkel.

Etter å ha vært en ganske aktiv person i yngre dager har jeg nå kommet opp i slutten av 50 åra og med 90 kg i vekt. Har ikke mer en 5,2 km til jobb så jeg har mange ganger tenkt på å sykle for å se om det kan hjelpe på.

Kontakt oss angående spørsmål rundt forsikring av elsykler

Gjennom Svea Finans kan du avtale nedbetaling av din nye elsykkel over 6 til 36 måneder.

Her har vi samlet noen vanlige spørsmål om elektrisk assistert sykling.

Ikke lenger bare for ”birkebeinereliten”. De som i dag sykler langt til jobben er ofte ihuga treningsfanatikere som iført treningstøy svetter avgårde på konvensjonelle sykler.

Hvorfor skal du kjøpe deg en elsykkel? Du skal få mange gode grunner, men den viktigste er at det er moro! Dette er den vanligste og hyggeligste tilbakemeldingen vi får fra alle som prøver en elsykkel for første gang.

Sykler du elsykkel, sykler du rent og grønt. Elsykkelen produserer ingen forurensende utslipp, og den er praktisk talt lydløs.

Her har vi samlet en del fakta om elsykler og sykling på elsykkel.

Nordens største forhandler av personlige elektriske kjøretøy og anses som en pioner i det grønne skiftet. E-Wheels gruppen består av E-Wheels Norge AS og E-Wheels Europe AB.

©2023 E-Wheels Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org nr.: 913 701 380