Norges mest solgte elsykler

Om elsykkel / Sykle til jobben

Sykle til jobben

Har du lenge tenkt på å sykle til jobben?
 
 
art4-forside

Fordeler

Ikke lenger bare for ”birkebeinereliten”. De som i dag sykler langt til jobben er ofte ihuga treningsfanatikere som iført treningstøy svetter avgårde på konvensjonelle sykler. jobben Har du lang vei og/eller mange motbakker betyr dette dusjing på jobb og når du kommer hjem. Lån en elsykkel og prøv den til/ fra jobb. Vi lover deg at du vil bli positivt overrasket over hvor effektivt det er.

Har du lenge tenkt på å sykle til jobben?

Man tenker ofte at det er litt for langt, og litt for mange bakker… Da har vi løsningen for deg. Med en moderne elsykkel, så kommer du raskt frem, og uten å slite deg ut. Du slipper å sitte i kø, og parkering er en lek. For hver km du erstatter med bilkjøring, vil du spare ca 5 kr pr km, som er en reel kostnaden for å drifte en familiebil.

Alle vi som daglig skrangler og rystes ombord i ymse offentlige transportmidler, sitter i kø bak rattet i en bil eller kanskje – hvis vi har kort vei og god tid – går til jobb, mens vi egentlig godt kunne tenke oss å sykle. Men det passer dårlig å bli så svett, det å dusje på jobb og etter jobb er tungvint. Det er alle disse argumentene mot sykling som gjør at vi i Oslo elsykkel i begeistring løfter frem våre moderne elsykler som løsningen på hele problematikken!

Mindre kø, mer moro

For elsykkelen gir deg mulighet for praktisk transport og lett mosjon uten at du blir sliten og svett. Bor du langt fra jobb så husk at rekkevidde og hastighet med Wisper elsykkel er imponerende høy. Bratte bakker ”flates ut” og sykkelen hjelper deg av gårde hele veien uansett forhold. Du suser lett og uanstrengt forbi alle ”birkebeinere” uansett hvor god form de er i, og best av alt: du trenger ikke dusje!

Dette er vår påstand, men først når du har prøvd deg på en av våre sykler tror vi at du blir overbevist. Å lese om noe, og bli fortalt noe, er en ting. Noe helt annet er å prøve den! Så igjen, velkommen til en prøvetur!

Bedriftstilbud

Burde vi kjøpe inn slike sykler på jobben? Svaret burde vært et rungende ja fra alle landets arbeidsplasser! Miljø og helse er uslåelige argumenter. Snakk med sjefen din i dag sier vi. Du kan jo vise fram nettsiden vår? Alle de gode argumentene har du her. Lykke til, og spør du oss tror vi svaret meget godt kan bli ja. Får du positivt svar, ta kontakt og sammen skal vi sørge for grønn, miljøvennlig og morsom transport.
Nordens største forhandler av personlige elektriske kjøretøy og anses som en pioner i det grønne skiftet. E-Wheels gruppen består av E-Wheels Norge AS og E-Wheels Europe AB.

©2023 E-Wheels Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org nr.: 913 701 380