Norges mest solgte elsykler

Om elsykkel / Forsikring

Forsikring

Kontakt oss for spørsmål angående forsikring av elsykler
 
Man sykler langs elv

Forsikring

Forsikring av elsykkel er blitt stadig viktigere ettersom populariteten til denne typen sykler har økt. Elsykler representerer en betydelig investering, og det er derfor viktig å vurdere forsikringsdekning for å beskytte verdien og dekke potensielle risikoer.

Typer forsikring

Elsykkelansvarsforsikring: Dekker skader du påfører andre personer eller deres eiendom mens du bruker elsykkelen.

Elsykkelkaskoforsikring: Beskytter mot skader på din egen elsykkel, for eksempel kollisjoner, tyveri eller hærverk.

Kostnader

Prisen på forsikringen kan variere basert på faktorer som verdien av elsykkelen, type dekning, hvor du bor, og din kjørehistorikk.

Hva dekkes?

Forsikringsdekningen kan omfatte reparasjoner eller erstatning av elsykkelen ved skade eller tyveri.

Noen forsikringer kan også inkludere ansvarssikring, som beskytter deg hvis du påfører skade på andre personer eller eiendom mens du bruker elsykkelen.

Sikkerhetstiltak

Noen forsikringsselskaper kan tilby rabatter hvis du tar sikkerhetstiltak, for eksempel å bruke godkjent lås eller oppbevare elsykkelen på et trygt sted.

Dekningsbegrensninger

Det er viktig å være oppmerksom på eventuelle begrensninger i forsikringsdekningen, for eksempel egenandeler, maksgrenser for erstatning, eller spesifikke vilkår for dekning.

Søk råd

Før du velger en forsikringsplan, er det lurt å sammenligne tilbud fra ulike forsikringsselskaper og søke råd fra eksperter for å finne den beste dekningen for dine behov.

Det er alltid lurt å lese nøye gjennom vilkår og betingelser i forsikringsavtalen for å forstå nøyaktig hva som dekkes og eventuelle begrensninger som gjelder. Kontakt oss for hjelp til valg av forsikring eller spørsmål rundt forsikring av elsykkel.

Nordens største forhandler av personlige elektriske kjøretøy og anses som en pioner i det grønne skiftet. E-Wheels gruppen består av E-Wheels Norge AS og E-Wheels Europe AB.

©2023 E-Wheels Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org nr.: 913 701 380